Mytebox
Discover the Difference

Широкий асортимент квадрокоптерів для будь-яких цілей

0

Квадрокоптери для будь-яких цілей: оберіть свій ідеальний варіант

Зануртеся в дивовижний світ безпілотників разом з інтернет-магазином WonderTech – офіційним дистриб’ютором найвідоміших виробників дронів. На вас чекають кращі квадрокоптери за приємними цінами, з офіційною гарантією та швидкою доставкою.

Широкий вибір квадрокоптерів від провідних виробників

Потрібен літальний апарат, який може знімати фото або відео? Чи хочете порадувати свою дитину високотехнологічною іграшкою? Ознайомтесь ближче з нашим асортиментом. 

Квадрокоптер JJRC H68 White

Це одна з бюджетних моделей безпілотника від китайського бренду JJRC, яка вирізняється достатнім набором функцій та надійністю в експлуатації. Коптер оснащений HD-камерою з кутом нахилу до 45 градусів та може здійснювати польоти до 20 хв. Дальність та висота польотів – до 100 метрів, швидкість – до 20 км/год. Серед інших можливостей JJRC H68 White – режими «Повернення додому», «Стеження», FPV (вид від першого особи), GPS.

Зазвичай цей дрон використовують в розважальних цілях. Наприклад, щоб отримати захоплюючий вид зверху, відвідуючи історичні місця, дендропарки чи інші популярні туристичні локації. Також підходять такі квадрокоптери для дітей, адже модель JJRC H68 належить до категорії «міні» і важить всього 153 г. Завдяки незначній вазі та простому керуванню дана модель є ідеальним варіантом для початківців та любителів попілотувати. 

Квадрокоптер FIMI X8 SE 2022 V2 Combo

Дрон від всесвітньо відомого бренду Xiaomi FIMI X8 SE 2022 V2 Combo – це модернізована модель, яка може похвалитись роботою в автономному режимі до 35 хв та дальністю передачі відео – до 10 км. Серед додаткових комплектуючих – 2 акумулятори та тривісний стабілізуючий підвіс. 

Камера в 48 МП з підтримкою HDR, яка встановлена на квадрокоптері,  дозволяє робити якісні знімки зі збереженням світлових та колірних тіней. Також цей літальний апарат підійде для професійної зйомки, адже має відразу декілька відеорежимів: Smart Tracking Mode (для об’єктів, що рухаються), оглядовий (для всесторонньої зйомки одного предмета), планування польоту (для руху по заданих точках), покадрова відеозйомка та панорама.

FIMI X8 SE 2022 V2 Combo – це справжня знахідка для операторів-екстремалів. Адже дана модель стійка до снігу та дощу, а також здатна витримувати пориви вітру від 17,5 до 20,5 м/с. Тобто навіть в негоду чи буревій ви все одно отримаєте чудові фото та відео з потрібного вам місця!

Квадрокоптер ZLRC SG906 PRO 2

ZLRC SG906 PRO 2 – це напівпрофесійний квадрокоптер, який має 4К камеру та стабілізатор для більш плавної і якісної зйомки. Може знаходитись в повітрі до 26 хвилин та має дальність польоту до 1200 м. Керувати дроном можна як з пристрою дистанційного управління, так і зі смартфона через програму «HFun Pro».

Квадрокоптери з камерою ZLRC SG906 PRO 2 мають чималий функціонал та дозволяють створювати чудові відео. Дрон має режим «Точка інтересу», завдяки якому можна зафіксуватись на одному об’єкті та зробити зйомку по колу. Також є функція автозльоту і посадки, слідування за власником, повернення до початкової точки. 

В комплекті з безпілотником йдуть запасні гвинти, набір пропелерів та викрутка. Додатково можна придбати сумку, щоб полегшити транспортування складеного апарату. Все це робить модель ZLRC SG906 PRO 2 найкращим вибором для любителів та профі з пілотування. 

Квадрокоптер SJRC F7 4K PRO

Літальний апарат SJRC F7 4K PRO насамперед вирізняється з-поміж конкурентів дальністю польоту – до 3 км! А час автономної роботи дрона становить 25 хв. Це робить його одним з найбажаніших безпілотників серед професійних операторів. Крім того, квадрокоптер має стильний дизайн в металево-сірій гаммі та йде в комплекті з сумкою для транспортування. 

Серед ключових можливостей варто виділити потужну камеру з роздільною здатністю 4К та тривісний підвіс для стабілізації зйомки під час польоту. На додачу до цього безпілотник може переходити в режим FPV та передавати дані на високій швидкості (завдяки технології 5G Wi-Fi). Ще однією важливою функцією  SJRC F7 4K PRO є те, що він переносить невеликі предмети вагою до 200 г і здійснює польоти за заданими координатами. 

Як обрати квадрокоптер?

У каталозі WonderTech ви можете відфільтрувати товари відразу за кількома параметрами, щоб полегшити пошук: бренд, ціна, категорія коптера, функції, тип двигуна та керування, місткість акумулятора тощо. Проте варто враховувати декілька ключових параметрів при пошуку ідеального квадрокоптера:

  • Ціль використання. Є моделі для фото та відеозйомки, для дослідження місцевості та розважальних польотів. Тому спочатку визначте мету покупки, а потім дослідіть асортимент.  
  • Розміри та характеристики. Якщо ви початківець чи купуєте дрон на подарунок дитині, краще обрати легенькі мінімоделі з невеликим радіусом і часом польоту. А от професійні апарати для довготривалого розвідування місцевості матимуть відповідно більші розміри та вагу.
  • Спосіб управління. Деякими моделями можна керувати тільки з пульта, а іншими легко управляти за допомогою додатка в смартфоні. Все залежить тільки від ваших побажань та бюджету. 
  • Ціни на квадрокоптери. Зверніть увагу, що будь-який безпілотник у нашому магазині ви можете придбати в оплату частинами, а також відфільтрувати пошук, щоб знайти варіант з підходящим співвідношенням «ціна-якість».

Безпілотні літальні апарати – це те, що викликає цікавість у людей, незалежно від їхнього віку, професії чи статі. Квадрокоптери мають безліч моделей та різноманітних варіацій функціонала, тому можуть стати в пригоді будь-кому. 

В інтернет-магазині WonderTech представлені найкращі квадрокоптери для початківців та досвідчених користувачів. Незалежно від того, ви новачок у світі дронів чи пілот, у нас знайдеться ідеальна модель саме для вас!

Leave A Reply

Your email address will not be published.